Näyttelyhaku Titanik-gallerian projektitilaan

Vuonna 2014 Titanik-galleria tarjoaa residenssistudiossa ilmaisia näyttely- ja projektiaikoja Arten jäsenille aikavälillä 14.1.-28.2. sekä 1.11.-19.12. Jäsenten näyttelyiden lisäksi tilassa toteutetaan vuoden aikana kutsunäyttelyitä. Projektitilan avajaisia vietetään 9.1.2014.

NYT haemme näyttely-, esitys-, tapahtuma- ja työpajojaehdotuksia projektitilaan! Hakija voi olla yksittäinen tekijä, ryhmä tai kuraattori. Tila on tarkoitettu lyhyellä aikavälillä toteutettavia, korkeintaan viikon mittaisia projekteja varten. Tarvittaessa ripustukselle voidaan myöntää lisäaikaa 1-5 päivää.

Titanik-galleria hoitaa tiedotuksen sähköisesti taiteilijan toimittaman materiaalin pohjalta. Titanik ei tarjoa laitteistoa, ripustustarvikkeita tai ripustusapua. Projektitilan hankkeet ovat erillisiä päänäyttelykalenterista, näyttelyteemoista ja teemajulkaisuista.

Projektitila on avoinna Titanik-gallerian aukioloaikoina, ti-pe 12-18 sekä la-su 12-16. Muista aukioloista sovitaan erikseen, ja tilan valvonnasta normaalien aukioloaikojen ulkopuolella vastaa taiteilija.

Projektitilan hankkeet valitaan avoimella haulla, ja näyttelyvalinnoista vastaa Arte ry:n taiteellinen johtoryhmä. Haku on jatkuva. Hakemukset tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen: info@titanik.fi.

Hakemuksen tulee sisältää:
- Projektisuunnitelma tai perusteltuja idealuonnoksia
- Toivomus projektin ajankohdasta.
- Materiaalia tulevista ja/tai aikaisemmasta tuotannosta, joko linkkinä tai kuva/video/äänitiedostoina.
- Muuta hakemusta tukevaa materiaalia.
- Liitteiden maksimikoko 5M.

Pohjapiirros projektitilasta “The Studio Space” täällä: www.titanik.fi/residency/about/

Lisätietoja:
Katri Oksanen
info@titanik.fi
045 899 8772
www.titanik.fi